Om projektet

Første parket til natur og byens liv

Du kan snart flytte i nyt på Havnetrekanten i Horsens. Med udsigt til fjord, by og havn har disse boliger en yderst attraktiv beliggenhed.

Der skal opføres 40 ejerboliger i to punkthuse på henholdsvis 9 og 11 etager. Her er udsigten og den gode bolig i centrum. Store, lyse og eksklusive boliger, der med panoramavinduer sikrer en storslået udsigt til henholdsvis Horsens by og Horsens fjord, så langt øjet rækker.

Boligerne rejser sig som slanke punkthuse, der i deres silhuet og lyse farvevalg refererer til havnens historiske kontekst med høje siloer.
Samtidig kan boligerne blive et nyt vartegn for byen.

  1. Adresse: Havnen 7-9
  2. Forventet færdiggørelse: Geiser 1, 1. kvartal 2017
    Geiser 2, 1. kvartal 2018
  3. Bygherre: Projektudvikling og opførsel: CASA A/S
  4. Arkitekt: Arkitema Architects
  5. Landskab: Arkitema Urban Design
  6. Ingeniør: Rambøll

Michael Mortensen
Grundlægger, CASA

CASA A/S er en relevant og respekteret spiller 

CASA er historien om en 13-årig dreng med virkelyst, der i 1985 besluttede at grundlægge en forretning (Ejendomsselskabet CASA A/S) på at gå den ekstra mil for det gode resultat. Siden har grundlægger, bestyrelsesformand og hovedaktionær i CASA, Michael Mortensen, stået i spidsen for mere end 8.000 boligbyggerier og langt over 100.000 m2 erhvervsbyggeri.

I 2006 kom udviklings- og entreprenørvirksomheden CASA A/S til, og dette selskab er blevet en relevant og respekteret spiller på hele det danske marked. CASA bygger i hele Danmark og opfører alle former for byggerier i total- og hovedentreprise, herunder større boligprojekter.

CASA udvikler også egne projekter som netop dette projekt på Havnetrekanten, hvor erfaringerne fra de mange boligbyggerier blandt andet i hovedstadsområdet er anvendt til at skabe den helt unikke boligoplevelse.

Video - om projektet

Mød arkitekt Mette Julie Skibsholt - og hør hendes tanker bag Geiserne

materialebeskrivelse

Gennemført høj kvalitet og finish

Geiserne er kendetegnet ved gennemførte linjer og udsøgte materialer. Facadeelementerne fremstår lyse og indbydende sammen med de smukke lyse natursten på plinten, som danner indgangspartiet til boligerne.

Altaner og terrasser er belagt med hårdt træ, som står i smuk kontrast til de lyse facader. Altanernes lette glasværn giver læ og muligheden for at læne sig ud til udsigten og er designet, så det tager mindst muligt af den smukke udsigt fra resten af boligen. Til badeværelserne har vi udvalgt en specialklinke i 60x60 cm med mulighed for farvevalg. Farverne er inspireret af de lyse, nordiske toner. Armaturerne er i minimalistisk design fra Børma.

Til gulvene er udvalgt egeplank, der understreger de lange linjer i boligens store flydende arealer og understreger arkitekturens nordiske natur.

De elegante køkkenelementer med hvide grebsfrie låger og mørke granitbordplader er fra HTH. Køkkenerne er forsynet med vinkøleskab, induktionskogeplader, ovn, mikroovn, emhætte og køle-/fryseskab fra Siemens.

Kontakt os endelig for en uddybende snak omkring materialer.

Kontakt os