Købsproces

Vores erfaring kommer dig til gode

Som boligkøber er du i gode hænder hos CASA. Vi har stor erfaring med at bygge boliger for investorer i Jylland og på Sjælland, og det kommer køberne til gode i vores eget boligprojekt, Geiserne.

- Vi har taget vores gode erfaringer og dygtige medarbejdere med videre til dette projekt. Det gør naturligvis ikke vores fokus på kvaliteten og det samlede udtryk mindre, at vi selv står for Geiserne, siger Jacob Wollenberg, salgschef i CASA A/S.

CASA oplever stor interesse for boligerne på Havnetrekanten. De fleste købere har indtil nu underskrevet købsaftalen uden at involvere en advokat. CASAs medarbejdere kan naturligvis ikke optræde som uvildige rådgivere i forhold til boligkøbet i CASAs eget byggeri. Men vi gør alt for at gøre processen så enkel og forståelig som muligt. Det gælder også købsaftalen, som er forkortet og omskrevet til lettilgængeligt dansk.

Vi oplever en stor tillid fra køberne til CASA som bygherre og sælger.

Jacob Wollenberg
Salgschef, CASA

Jacob Wollenberg
Salgschef, CASA

- Vi oplever en stor tillid fra køberne til CASA som bygherre og sælger. Når man ser på vores tidligere byggerier og den kapitalstærke koncern, vi har i ryggen, er det ikke så mærkeligt. Jeg tror, det gør en forskel, at vi giver den enkelte kunde den tid, der er brug for. Vi er altid klar til et møde og svarer altid, så hurtigt vi kan, siger Jacob Wollenberg.

Vi vil gå langt for at sikre, at købernes behov dækkes. Derfor har vi også sikret dem en række muligheder for at sætte deres eget præg på boligerne, mens byggematerialerne og inventaret stadig holder sig indenfor Geisernes samlede udtryk, udtænkt af Arkitema Architects.

Cirka 14 dage inden den endelige aflevering afholder CASA en for-aflevering. Her gennemgår vi hele boligen med køberen, så der er tid til at udbedre eventuelle fejl og mangler, inden den endelige aflevering, hvor vi også udleverer en beboermappe med vejledninger. CASA har forsikret byggeriet under hele processen, indtil Geisernes grundejerforening er stiftet og parat til at overtage forsikringsansvaret. Vi hjælper med stiftelsen af den nye grundejerforening, så Geiserne kan få et godt liv som nabo til CASAs nye domicil på Havnetrekanten.